اپلیکیشن حسابداری شخصی نیوُ

بودجه‌بندی زن و شوهری

بودجه‌بندی زن و شوهری

ما قبلاً راجع به بودجه‌بندی صحبت کردیم ولی وقتی به عنوان یک زوج بخواهیم بودجه‌بندی داشته باشیم، می‌تواند کار بسیار سختی باشد.اینکه توجه به مسائل مالی شخصیتان را با نیازهای همسرتان متعادل کنید؛ سخت است. باید با همسرتان وقت صرف کنید و راجع به برنامه‌ریزی بودجه خودتان با هم صحبت کنید. اگر همسرتان این کار را انجام ندهد شما باید خودتان حواستان به آن باشد. باید مسائل مالی خودتان را نظارت کنید و تغییر رویکردهای مالی خود را چک کنید. طبق معمول ما در نیوُ برای شما راهکار داریم.

مراحل زیر را به عنوان یک تست زناشویی انجام دهید:

مخارج خانه را تعیین کنید.
این اولین کاریست که باید انجام دهید. نیازهای خانگی شامل چیزهایی مثل اجاره، مخارج تعمیر، مواد غذایی، خرج ماشین و پرداخت قرض‌ها و قسط‌هاست. یک عدد تقریبی در مورد هزینه‌های این موارد وجود دارد.
شما می‌توانید با خرید یک ماشین ارزان‌تر، صرفه‌جویی در خرید مواد غذایی و حتی اجاره یک خانه کوچکتر پول بیشتری صرفه‌جویی کنید. این تعهدات باید قبل از اینکه شما حتی بخواهید برای خرید اقلام لوکس برنامه‌ریزی کنید بوجود بیاید و با آنها روبرو شوید.

اهداف بلند مدت داشته باشید.
خیلی مهم هست که به عنوان زن و شوهر اهداف مشترکی برای خود تعیین کنید. این اهداف بلند مدت باید بخشی از برنامه‌ریزی مالی شما باشند. این طرح می‌تواند به شما کمک کند که تعیین کنید در چه مدت زمانی می‌توانید یک خانه بخرید و یا برای داشتن یک خانواده بزرگتر برنامه‌ریزی خود را شروع کنید. همچنین می‌توانید برای بازنشستگی یا تعطیلات رویایی خود پس‌انداز کنید.
هنگامیکه اهداف ماهیانه داشته باشید میتوانید راحت‌تر بودجه‌بندی کنید. اگر بدون هیچ هدفی در هزینه‌ها و زمان صرفه‌جویی میکنید، مطمئن باشید با مشخص کردن یک هدف این میزان پس‌انداز خیلی بیشتر خواد بود.
بعضی از اهداف اولیه شما ممکن است رها شدن از شر بدهی‌ها و شروع در صرفه‌جویی در هزینه‌های خانه باشد. فراموش نکنید که بخش مهمی از برنامه‌ریزی مالی خود را به بازنشستگی اختصاص دهید.

خواسته‌ها و نیازهای شخصی خود را مشخص کنید.
هنگامی که نیازهای خانوار را تعیین میکنید، می‌توانید شروع به صحبت در مورد نیازها و خواسته‌های شخصی خودتان کنید.
این موارد می‌توانند شامل چیزهایی مثل عضویت در باشگاه، هزینه لباس، آرایشگاه و سایر اقلامی باشد که شما ممکن است مبلغی را صرف آن کنید. شما ممکن است بتوانید همسرتان مجبور کنید خرید بازیهای ویدئویی را حذف کند در حالی که شما مبلغ زیادی صرف هزینه‌های احساسی مثل موهایتان میکنید و یا برعکس! (باید ببینیم کی زورش بیشتره!)
مهم این هست که متوجه شوید نیازهای شما با هم متفاوت است و با هم مصالحه کنید. شما حتی می‌توانید به جای مشخص کردن تک تک مخارج، یک مبلغ کلی برای هزینه‌های شخصی در نظر بگیرید بدون آنکه به همسرتان در مورد آن توضیح دهید.

جلسه‌های بودجه‌بندی برای پیگیری هزینه‌ها بگذارید.
هر دو شما باید در کنترل و ردیابی هزینه‌ها شرکت کنید. جلسه‌های بودجه‌بندی هفتگی معمولاً برای همین هست. در طول این جلسه، شما می‌توانید در مورد این بحث کنید که شما در حال کار بر روی اهدافتان هستید. علاوه بر این، می‌توانید در مورد اینکه چقدر برای هر گروه حساب و هزینه برنامه‌ریزی شده‌ای که وجود دارد، بودجه دارید صحبت کنید. در ابتدا ممکن است لازم باشد هرشب این کار را انجام دهید ولی بعد از مدتی می‌توانید آن را فقط هفته‌ای یکبار انجام دهید.
شما می‌توانید از گوشی همراه خود برای این کار کمک بگیرید. یک نرم‌افزار حسابداری مثل اپلیکیشن حسابداری شخصی نیوُ روی گوشی خود داشته باشید تا بتوانید همه اطلاعات را همگامسازی کنید و حتی یک قدم جلوتر از این؛ با ساختن یک کیف پول مشترک این کار را ساده‌تر کنید. همینطور که بودجه‌بندی شما به جلو حرکت می‌کند، این جلسات کوتاهتر و مؤثرتر خواهند بود.

علاوه براین، یادتان باشد در جلساتتان آرام باشید. اگر یکی از شما اشتباهی دارد، با هم راه‌حل پیدا کنید و با اصلاح آن به سمت هدف خود رو به جلو حرکت کنید.



برچسب ها : ,

گام به گام‌های سرمایه‌گذاری

گام به گام‌های سرمایه‌گذاری

به دنیای بورس خوش آمدید، برای سرمایه‌گذاری در بورس، باید گام‌های زیر را طی کنید:

گام اول: مطالعه، مشورت و توجه به اصول سرمایه‌گذاری در بورس
گام اول برای سرمایه‌گذاری در بورس، مطالعه و شناخت کافی درباره این بازار، مشورت با افراد حرفه ای و تعیین هدف از سرمایه‌گذاری در بورس است. توصیه می‌کنیم به اصول زیر توجه داشته باشید:
1- با نگاه بلندمدت سرمایه‌گذاری کنیـد.
2- توجه داشته باشید که ذات بورس با نوسان همراه است، بنابراین در مواجهه با افت و خیزهای مقطعـی بازار، هیچگاه بصورت شتابـزده و هیجانی اقدام به خرید یا فروش سهام نکنید.
3- برای شروع کار، از سرمایه‌های مازاد خـود استفاده کنید و سرمایه‌های ضروری خود را وارد بورس نکنید.
4 - حتماً برای سرمایه‌گذاری در بورس، با افراد متخصص مشورت کنید. کارگزاران رسمی بورس که مجوز مشاوره دارند، یکی از مناسب ترین گزینه ها برای مشورت در سرمایه گذاری هستند.

گام دوم: دریافت کد معاملاتی
حتماً شما هم در یک یا چند بانک، دارای حساب بانکـی هستید. همانطـور که برای پس انداز و سرمایه‌گذاری در بانک، نیازمند دریافت شماره حساب بانکی هستید، برای سرمایه‌گذاری در بورس هم باید در اولین گام، کد معاملاتی دریافت کنید. برای دریافت کد معاملاتی، می‌توانید با در دست داشتن مدارک شناسایی شامل شناسنامه و کارت ملی، به یکی از کارگزاران رسمی بورس مراجعه کنید .

گام سوم: خرید و فروش سهام
برای خرید و فروش سهام، نیازی نیست به تالار بورس مراجعه کنید. خرید و فروش سهام صرفاً از طریق شرکت‌های کارگزاری و به یکی از روش‌های زیر انجام می گیرد:
-  مراجعه حضوری به کارگزاری و ارائه سفارش خرید یا فروش
- سفارش تلفنـی به کارگـزاری، برای خرید یا فروش سهام
- سفارش اینترنتی به کارگـزاری، برای خرید یا فروش سهام
- خرید یا فروش مستقیم سهام توسط خود فرد، ازطریق سامانه معاملات آنلاین (برخط)
تفاوت سفارش اینترنتی و معاملات آنلاین (برخط) این است که در سفارش اینترنتی، شما بجای مراجعه حضوری به دفتر کارگزاری و تکمیل فرم سفارش خرید یا فروش سهام، به پایگاه اینترنتی کارگزاری مراجعه کرده و فرم سفارش خرید یا فروش سهام را ازطریق اینترنت تکمیل کرده و در اختیار کارگزار قرار می‌دهید، اما در نهایت، این کارگزار است که عملیات خرید یا فروش سهام را براساس سفارش شما انجام می‌دهد، اما در معاملات آنلاین، شما پس از دریافت گذرواژه و رمز عبور از کارگزاری، می‌توانید شخصاً نسبت به خرید و فروش سهام ازطریق اینترنت اقدام کنید. افزایش سرعت، سهولت و عدالت در دسترسی به بورس و خرید و فروش سهام، مهمترین مزیت معاملات آنلایـن است.

"توصیه می شـود افـرادی از روش معاملات آنلایـن استفاده کننـد که تجربه بیشتـری در خریـد و فروش سهام دارند."

چند توصیه مهم برای سرمایه‌گذاری در بورس
1- همواره سبدی از سهام متنوع تشکیل دهید تا ریسک سرمایه‌گذاری شما کاهش یابد. با این کار، زیان ناشی از کاهش قیمت یک یا چند سهم، با سود ناشی از افزایش قیمت سایر سهام موجود در سبد سرمایه‌گذاری شما کاهش خواهد یافت.
2- حتی الامکان، بجای خرید مستقیم سهام، از طریق صندوق‌های سرمایه گذاری وارد بورس شوید، چون این صندوق‌ها، توسط افراد حرفه‌ای اداره شده و تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت می‌کنند، بنابراین ریسک سرمایه‌گذاری شما تا حد زیادی کاهش می‌یابد. جالب است بدانید برخی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری، پرداخت حداقل سود مشخصی را تضمین می‌کنند.
3- به شایعات توجه نکنیـد و همواره براساس اطلاعات واقعی و معتبر تصمیم‌گیری کنیـد. عمده پایگاههای اینترنتی رسمی بورس عبارتند از:

سازمان بورس و اوراق بهادار
http://www.seo.ir
پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه
http://www.sena.ir
پایگاه آموزشی – فرهنگ‌سازی بازار سرمایه
http://www.sidsco.ir
شبکه اطلاع‌رسانی کدال
http://www.codal.ir
بورس اوراق بهادار تهران
http://www.irbourse.com
مدیریت فناوری بورس تهران
http://www.tsetmc.com
مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس
http://www.rdis.ir
عرضه اینترنتی کتب آموزشی بازار سرمایه
http://www.bourseshop.ir
نرم افزار بورس همراه
http://www.mobilebourse.ir

تالار مجازی بورس، یک پیشنهاد جذاب برای تازه واردها
اگر نگران آن هستید که با سرمایه‌گذاری در بورس، ضرر و زیان کنید، توصیه می‌کنیم قبل از سرمایه‌گذاری واقعی در بورس، سرمایه‌گذاری در فضای شبیه‌سازی شده بورس را تجربه کنید؛ سامانه اینترنتی تالار مجازی بورس ایران به نشانی www.irvex.ir این امکان را برای شما فراهم می‌کند.
تالار مجازی بورس ایران با شبیه‌سازی فضای واقعی بورس، به شما کمک می‌کند که بدون نیاز به پول و بدون آن‌که ریسکی متوجه شما شود، سرمایه‌گذاری براساس شرایط واقعی بورس را تجربه کنید، چون قیمت سهام و سایر شرایط در این تالار، تا حد بسیار زیادی، منطبق با شرایط واقعی بورس است، بنابراین شما می‌توانید مهارت خود در سرمایه‌گذاری و کسب بازدهی از بورس را با سایر کاربران تالار مقایسه کنید.
اگر جزو 5 نفری باشید که بیشترین بازدهی را در رقابت های تالار کسب می‌کنید، از طرف سازمان بورس و اوراق بهادار به شما اعتبار واقعی جهت خرید سهام، به عنوان جایزه اعطا خواهد شد. همچنین انواع متون آموزشی الکترونیک از طریق این تالار، برای شما بصورت رایگان در دسترس است. پس فرصت را از دست ندهید. شعار تالار مجازی این است:
"بدون پول و بدون ریسک، در بورس مجازی سرمایه‌گذاری کنید و سهام جایزه بگیرید"
پرسش‌ها و پاسخ‌های متداول
سؤال 1) بورس اوراق بهادار چیست؟
برای هـر کالایـی معمولاً یک بازار وجود دارد، بازار خودرو، بازار سیمان، بازار فرش، بازار طلا. بعضی از بازارها سنتی و خاطره انگیزند، بعضی هم پیشرفتـه و امروزی. اما همه بازارها، یک ویژگی مشتـرک دارند؛ آنهم اینکه در آنها، کالاها یا به عبارت دیگر، دارایی‌های مختلف خرید و فروش می‌شود، پس مشخص شد که در تعریف کلی، بازار، محل خرید و فروش دارایـی است. اما دارایی چه انواعی دارد. در یک طبقه بندی کلی، دارایی به دو نوع دارایی واقعی و دارایی مالی تقسیم‌بندی می شود.
اجازه بدهید با یک مثال، در این مورد توضیح دهیم. خودرو یک دارایی واقعی یا مشهود است، اما سهام کارخانه خودروسازی، یک دارایی مالـی است، یا مثلاً سیمان یک دارایی واقعی است، اما سهام کارخانه سیمان سازی یک دارایی مالی.
بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که به دارایی واقعی، دارایی مشهود و به دارایی مالی، دارایی نامشهود یا کاغذی هم گفتـه می‌شود.
حالا که با تعریف دارایی‌های مالـی آشنا شدید، به سراغ مفهوم بورس می‌رویم. بورس بازاری است که در آن، انواع دارایی‌های مالی خرید و فروش می‌شود. دارایی هایی مثل سهام شرکت‌های بزرگ و سودآْور از صنایع مختلف و متنوع مثل خودروسازی، سیمان، مخابرات، بانک و.... . این بازار هم قانونی است، هم مطمئن، هم پیشرفته و هم سودآور.
افرادی که ازطریق بورس، سهام شرکت‌ها را می خرند یا در واقع در بورس سرمایه‌گذاری می‌کنند، به نسبت سهامی که خریده‌اند، در منافع آن شرکت سهیم خواهند شد و چون اغلب شرکت‌های بزرگ و معتبر در بورس پذیرفته می‌شود، بنابراین احتمال کسب سود هم در بورس بیشتر است. البته برای انتخاب سهام شرکت ها باید به نکات مهمی توجه داشت که در بخش‌های بعدی، به آنها اشاره خواهیم کرد. نکته دیگر اینکه در بورس، صرفاً سهام شرکت‌ها خرید و فروش نمی‌شود، بلکه سایر انواع اوراق بهادار مثل اوراق مشارکت نیز داد و ستد می‌شود.
سؤال 2) افرادی که سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس را خریداری می‌کنند، چگونه سود کسب می‌کنند؟
افرادی که سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس را خریداری می‌کنند، از دو محل سود بدست می‌آورند:
1- سود سالیانه شرکت‌ها. شرکت‌ها معمولا در پایان هر سال، سودی را بین سهامداران خود توزیع می‌کنند. درصورتی که شرکت عملکرد قابل قبولی داشته باشد، سود بهتری نیز بدست می‌آورد که بخشی از این سود، بصورت نقدی بین سهامداران توزیع شده و برخی هم صرف برنامه‌های توسعه‌ای شرکت می‌شود.
2- دوم، افزایش قیمت سهم. هر اندازه عملکرد و برنامه‌های شرکت بهتر باشد، متقاضی برای خرید سهام آن شرکت نیز در بورس، بیشتر خواهد بود و این امر، باعث می‌شود قیمت سهام شرکت افزایش یابد. بنابراین، اگر فرد، سهام شرکت خوبی را انتخاب کرده باشد، علاوه بر دریافت سود نقدی، از محل افزایش قیمت سهام آن شرکت نیز سود بدست خواهد آورد.
سؤال3) سرمایه‌گذاری در بورس چه مزایای دارد؟
سرمایه‌گذاری در بورس مزایای متعـددی دارد، ازجمله:
1- کسب سود: همانطور که گفته شد، سهامداران از دو محل دریافت سود نقدی و افزایش قیمت سهام، سود بدست می‌آورند.
2- برخورداری از حمایت قانونی: بورس بازاری قانونی است، بنابراین کلیه افرادی که در بورس سرمایه‌گذاری می‌کنند، از حمایت قانونی برخوردار هستند.
3- حفظ سرمایه در مقابل تورم: با سرمایه‌گذاری مناسب و آگاهانه در بورس، ارزش دارایی افراد در مقابل تورم حفظ می‌گردد، زیرا فرد به نسبت سهام خود در دارایی شرکت سهیم است و با رشد ارزش دارایی‌های شرکت به مرور زمان، ارزش سهام فرد نیز افزایش می‌یابد.
4- قابلیت نقدشوندگی : سرمایه‌گذاران بورس هر زمان که بخواهند می‌توانند سهام خود را فروخته و در کوتاه ترین زمان ممکن، به پول خود دسترسی پیدا کنند.
5- امکان سرمایه‌گذاری با هر مبلغی: برای خرید سهام، محدودیت ریالی وجود ندارد و افراد با هر مبلغی، می‌توانند در بورس سرمایه‌گذاری کنند.
6- مشارکت در اداره شرکت : سهامداران به نسبت سهام خود، مالک شرکت محسوب می‌شوند، بنابراین می‌توانند به همان اندازه، در تصمیم گیری درخصوص نحوه اداره شرکت، انتخاب مدیران و... مشارکت نمایند.
سؤال 4) برای انتخاب یک سهم، به چه معیارهایی باید توجه کرد؟
برای انتخاب یک سهم خوب، باید به این معیارها توجه کرد:
1 - وضعیت دارایی‌ها و بدهی‌های شرکت: یکی از عوامل مؤثر در انتخاب سهام یک شرکت، وضعیت دارایی‌ها ، بدهی‌ها و حقوق صاحبان سهام شرکت است. هر اندازه این وضعیت مطلوب‌تر باشد، نشان دهنده شرایط مناسب شرکت برای سرمایه‌گذاری است. به این منظور، می‌توان ترازنامه شرکت را مورد بررسی قرار داد.
2 - سود نقدی هر سهم: علاوه بر وضعیت درآمدی شرکت، میزان سودی که شرکت به هر سهم خود می‌دهد نیز در انتخاب سهم خوب، حائز اهمیت است.
3 - تداوم روند سودآوری: اگرچه سودآور بودن شرکت در انتخاب سهام آن بسیار مهم است، اما باید توجه داشت که این سودآوری، باید یک فرآیند مستمر و مداوم باشد، نه مقطعی. با مطالعه اطلاعات و برنامه های آتی شرکت، می توان نسبت به این موضوع آگاهی کسب نمود.
4 - نسبت قیمت به درآمد سهم ( P/E ): نسبت قیمت به درآمد سهم بیانگر آن است که قیمت سهام شرکت، چند برابر میزان سود نقدی که شرکت به هر سهم خود تخصیص می‌دهد. به عبارت دیگر، این نسبت نشان می‌دهد که آیا قیمت سهام به نسبت سودی که بین سهامدارانش توزیع می‌کند، ارزش دارد.
5 - صنعتی که شرکت در آن فعالیت می‌کند: هنگام انتخاب سهام یک شرکت، باید به این موضوع توجه کرد که آیا صنعتی که شرکت در آن صنعت فعالیت می کند، از شرایط مناسبی در حال و آینده برخوردار است یا خیر. شرایط خرد و کلان اقتصادی چه تأثیری بر این صنعت خواهد گذاشت. صنایع رقیب این صنعت در حال و آینده، چه وضعیتی دارند. آیا شرایط بین المللی بر این صنعت تأثیر مثبت یا منفی خواهد داشت و...
6 - قابلیت نقدشوندگی : یکی از معیارهای انتخاب سهام خوب، قابلیت نقدشوندگی سهام است، به این معنا که هر وقت دارنده آن سهم قصد فروش آن را داشت، بتواند به راحتی، سهام خود را بفروشد. هر اندازه که دفعات خرید و فروش روزانه یک سهم بیشتر باشد، قابلیت نقدشوندگی آن سهم نیز بالاتر خواهد بود.
سؤال 5) آیا بورس فقط جای افراد حرفه ای است یا افراد غیرحرفه ای که قدرت خطرپذیری کمتری دارند هم می توانند در بورس سرمایه گذاری کنند؟
خیـر، بورس امکان سرمایه گذاری برای قشرهای مختلف را فراهم آورده است. افراد حرفه ای که فرصت و تخصص لازم برای تحلیل مستمر اطلاعات سهام را دارند، می توانند با خرید سهام و مشارکت در قراردادهای آتی بورس سهام و کالا، بطور مستقیم در بورس سرمایه گذاری کنند. اما افرادی که توانایی و یا فرصت مطالعه و تحلیل مستمر اطلاعات سهام را ندارند، می توانند با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق های سرمایه‌گذاری، در بورس سرمایه گذاری کنند. با این کار، در واقع افراد پول خود را به دست افراد حرفه ای می سپارند تا تحت نظارت سازمان بورس، در بورس سرمایه گذاری کنند. این کار، ریسک سرمایه گذاری در بورس را برای افراد غیرحرفه ای کاهش می دهد. افراد غیرحرفه ای همچنین می توانند بجای خرید سهام، سایر اوراق بهاداری را که در بورس خرید و فروش می شود، مانند اوراق اجاره، اوراق مشارکت و... خریداری کنند. این اوراق اگرچه در مقایسه با سهام، بازده کمتری دارد، اما ریسک کمتری را هم بدنبال دارد.
سؤال 6) صندوق سرمایه‌گذاری چیست؟
صندوق‌های سرمایه‌گذاری که عمدتا توسط کارگزاران رسمی بورس تأسیس می شود، تحت نظارت سازمان بورس و با مدیریت افراد متخصص، فعالیت کرده و وجوهی را که سرمایه‌گذاران در اختیـار آنها قرار می‌دهند، در سبد متنوعـی از سهام و سایـر اوراق بهادار سرمایـه‌گذاری می‌کنند، بنابرایـن، بازده مناسب‌تری را نصیب سرمایه‌گذاران کرده و ریسک سرمایه‌گذاری در بورس را برای غیرحرفه‌ای‌ها، کاهش می‌دهند. به افرادی که بتازگی قصد دارند وارد بورس شوند توصیه می‌شود بجای خرید مستقیم سهام شرکت‌ها، ازطریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری اقدام کنند.
سؤال 7) اوراق اجاره چیست؟
همانطور که گفته شد، در بورس، علاوه بر سهام شرکت‌ها، سایر انواع اوراق بهادار هم معامله می‌شود. یکی از انواع اوراق بهادار، اوراق اجاره است. اوراق اجـاره یک ابزار سرمایه‌گذاری جدید و اسلامی است که همانند اوراق مشارکت، بازدهـی مشخص و مطمئـن را نصیب سرمایـه‌گذاران می کند، بنابراین ریسک این اوراق در مقایسه با سهام، بسیار کمتر است. افرادی که پول مازاد دارند، می‌توانند با خرید اوراق اجاره که در بورس داد و ستـد می شود، در فواصل زمانی مشخص (مثلا سه ماهه)، سود معینی را دریافت نموده و هر زمان که به پول نیاز داشتند نیز این اوراق را ازطریق بورس، به سایـر متقاضیان بفروشنـد. امروزه حجم بسیار زیادی اوراق اجاره در بازارهای مالی دنیا خرید و فروش می‌شود.
"مهم نیست که شما، کارمند هستید یا دانشجو، خانم خانه‌دار هستید یا صاحب یک فروشگاه، جوان هستید یا بازنشستـه. مهم این است که بیاموزید از پس‌اندازهای خود به بهترین شکل استفاده کنید . بورس، یکی از روش‌های مناسب، قانونی و مطمئن برای سرمایه‌گذاری است، پس هوشمندانه سرمایه‌گذاری کنید."

منبع: http://www.seo.ir



برچسب ها : ,

پیش قدم‌های سرمایه‌گذاری

پیش قدم‌های سرمایه‌گذاری

آیا شما برای سرمایه‌گذاری مالی آماده هستید؟ این یک گام بسیار مهم برای مسئولیت مالی است. اگر شما به طور منظم بخشی از درآمد خود را سرمایه‌گذاری کنید، درنهایت از نظر مالی مستقل خواهید بود و آینده شما خیلی بهتر از الان خواهد بود. شما ممکن است ترس از سرمایه‌گذاری داشته باشید، به این دلیل که شما درکی از بازار ندارید و یا از گزینه‌های سرمایه‌گذاری در صندوقهای اولیه برای این کار هراس دارید.
اما قبل از اینکه سرمایه‌گذاری کنید، موارد زیر را در نظر بگیرید:
شرایط مالی مناسبی دارید؟
شما باید موقعیت مالی خود را چک کنید. این خیلی منطقی به نظر نمیاد که شما پول زیادی را برای سرمایه‌گذاری در نظر بگیرید، زمانیکه قرضهای زیادی دارید و یا هیچ پس‌اندازی ندارید. با پرداخت بدهی‌ها و تمیز کردن حساب کتابهایتان و همچنین پس‌انداز بیشتر برای مواقع اضطراری، شما مقدار پول آزاد خود برای سرمایه‌گذاری را پیدا خواهید کرد. برای تسویه بدهی‌هایتان زمان بگذارید تا هرچه سریعتر از شر آنها خلاص شوید.
در حالت ایده‌آل حساب پس‌انداز شما باید بین 3 تا 6 ماه از هزینه‌های شما را پوشش دهد. اگر زمینه شغل شما ناپایدار باشد و درآمد ثابت ندارید، باید 6 ماه تا 1 سال از هزینه‌هایتان را همیشه در حساب پس‌اندازتان داشته باشید.
مطمئناً شما نمی‌خواهید پولی که سرمایه‌گذاری کرده‌اید از بین ببرید، می‌خواهید کاری کنید که رشد کند.

برا چه هدفی سرمایه‌گذاری میکنید؟
شما همچنین باید مشخص کنید برای انجام چه کارهایی می‌خواهید سرمایه‌گذاری کنید. اگر برای پرداخت هزینه‌های خانه یا کالج برنامه‌ریزی می‌کنید، انتخاب روش سرمایه‌گذاری شما متفاوت خواهد بود با زمانی که برای بازنشستگی خود سرمایه‌گذاری می‌کنید.
اگر می‌خواهید برای 5 سال آینده خود برنامه‌ریزی کنید، بهتر است به جای سرمایه‌گذاری یک حساب پس‌انداز محافظه کارانه با بهره مناسب انتخاب کنید.
شما ممکن است در یک بازار هم حساب سرمایه‌گذاری داشته باشید، اگر بعد از 5 سال دنبال پول بیشتری هستید می‌توانید سرمایه‌گذاری تهاجمی‌تری داشته باشید و حتی ممکن است صندوقهای سرمایه‌گذاری و سهام را در نظر بگیرید.
اگر هم می‌خواهیدزودتر از موعد بازنشسته شوید باید جدای پس‌انداز برای آن سرمایه‌گذاری کنید.

گزینه‌های سرمایه‌گذاری خود را میشناسید؟
اگر اولین بار هست که می‌خواهید سرمایه‌گذاری کنید باید مطمئن باشید در صندوقی سرمایه‌گذاری می‌کنید که در مقابل پول خوبی به شما می‌دهد، سپس با قرار دادن پول خود در چند سهام مختلف می‌توانید پول بیشتری بدست بیاورید. زمانی که به این ترتیب پول درمی‌آورید، می‌توانید بازار سهام و بورس را بیشتر بشناسید و زمان بیشتری روی آن بگذارید و تجربه و استعداد لازم را بدست آورید.
شما ممکن است کسی را داشته باشید که این تجارت را برای شما انجام دهد ولی بازهم احتیاط کنید. ممکن است خیلی راحت همه چیز را از دست بدهید.
علاوه بر این شما باید همه گزینه‌ها را در نظر بگیرید. مثلاً سرمایه‌گذاری در بخش املاک و مستغلات و یا سرمایه‌گذاری روی پروژه خاص و ... . همه چیز را بررسی کنید.
در این مسیر هم مطالعه و تحقیق را فراموش نکنید. در مورد زندگی افراد موفق مطالعه کنید. مثلاً کتابهای رابرت کیوساکی مطمئناً ایده‌های خوبی به شما می‌دهد.

به مشاور برنامه ریزی مالی نیاز دارید؟
شما برای شروع سرمایه‌گذاری باید یک مشاور برنامه‌ریزی مالی خوب داشته باشید. مشاور شما باید هدف شما را درک کند و راه‌های مختلفی در مورد چگونگی رسیدن به آنها ارائه دهد. قبل از اینکه سرمایه‌گذاری را شروع کنید باید خطرات مربوط به آن را به وضوح درک کنید. اگر مشاور شما قادر به توضیح سرمایه‌گذاریها نباشد، شما باید دنبال یک مشاور دیگه باشید.
شما می‌توانید مشاور برنامه‌ریزی مالی خود را از طریق بانک یا ارجاعات معتبر بورس پیدا کنید. یک مشاور مالی به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید چه مقدار باید پس‌انداز کنید و چه مقدار سرمایه‌گذاری تا به اهداف خود مثل بازنشستگی یا هزینه دانشگاه بچه‌هایتان برسید. مشاور شما حتی می‌تواند بهترین نوع حساب برای اهداف خاص را به شما معرفی کند.

چه گزینه‌هایی برای شما مناسب است؟
پیشنهاد ما اینست که از صندوق‌هایی که سرمایه اولیه کمی نیاز دارند شروع کنید. برای این کار گزینه‌های زیادی وجود دارد. این صندوق‌ها برای اولین تجربه سرمایه‌گذاری بهترین گزینه هستند. بعضی از این صندوق‌ها اجازه سرمایه‌گذاری مجازی در بازار واقعی را به شما می‌دهند تا بتوانید تجربه اولیه را کسب کنید، همچنین به شما اجازه می‌دهند یک پیش‌نویس خودکار ماهانه داشته باشید تا سرمایه‌گذاری اولیه شما زیاد نباشد. شما باید با دقت هزینه‌ها و متوسط سود سالیانه خود را با توجه به نوسانات در طول زمان بررسی کنید.
به یاد داشته باشید سهام در طول زمان بالا و پائین می‌شود و شما باید در کمترین زمان بیشترین سود را بدست آورید.
همچنین باز هم بقیه سرمایه‌گذاریها مثل املاک و مستغلات را  فراموش نکنید و تا جایی که می‌توانید مطالعه و تحقیق کنید.



برچسب ها : ,

زنان مستقل

زنان مستقل

چرا بسیاری از زنان امنیت مالی خود را با طلاق یا از دست دادن همسرانشان از دست می‌دهند و دچار فقر می‌شوند؟ چرا بسیاری از خانمها بیشتر از درآمد خودشان خرج می‌کنند و در بدهی فرو می‌روند؟
مرکز تحقیقات برای زنان و بازنشستگی مطالعه‌ای بر روی رابطه مستقیم عادتهای مالی و ویژگی‌های شخصیتی یک زن انجام داده است.
ابراز وجود، باز بودن نسبت به تغییرات و چشم‌انداز خوش‌بینانه کیفیتی است که باعث انتخابهای هوشمندانه مالی می‌شود.
برنامه‌ریز مالی، نویسنده و مجری برنامه تلویزیونی سوز اورمان معتقد است مشکلات ما با پول نشاندهنده مشکلات ما در زندگی و روابط ماست. شاید برای همینه که همه ما فکر میکنیم همه مشکلات با هم به سراغ ما میان، ولی در اصل این ما هستیم که همه مشکلات را با هم برای خودمان بوجود میاریم.
کار کردن بر روی مسائل مالی، باعث حل بسیاری از مشکلات دیگر می‌شود و می‌توانید از خودتان در زمان مشکلات مراقبت کنید؛ و یا تمرکز بر روی مشکلات دیگر و مشکلات مالی می‌تواندباعث مراقبت از شما باشد.
برای بسیاری از مردم، پول یک مسئله احساسی است. ممکنه نشان دهنده قدرت، عشق و یا کنترل باشد، بویژه در روابط عاشقانه. اعتقادات و احساسات ما در مورد پول کاملاً روش خرج کردن و کنترل و رسیدگی به مسائل مالی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
اگر در جایی که باید از نظر مالی باشید نیستید، بخش‌های احساسی که به مسائل مالیتان برمی‌گردد را بررسی کنید و سعی کنید به شکلی از موانع روانی که شما را از استقلال مالی دور می‌کند بگذرید. در اینجا 10 راهکار وجود دارد که خانمها می‌توانند برای خود و آینده مالی خود انجام دهند:

  • امنیت مالی خود را وابسته به شخص دیگری مثل شوهر یا دوست پسرتان نکنید. در مورد مدیریت مالی و سرمایه‌گذاری مطالعه کنید.
    دوستی همیشه میگفت خانمها در آینده پیر می‌شوند ولی مردها همیشه پولدار می‌شوند. حتی فقیرترین مردها هم سرمایه اندکی دارند که مسلماً از همسرشان بیشتر است. زمان تغییر برای خانمها امروز و در عصر تکنولوژی و برابری حقوق زنان و مردان است. این بار خودتان باید این نابرابری را با از بین بردن وابستگی مالی از بین ببرید.
  • هدف داشته باشید؛ این کلید موفقیت مالی است. اهداف مالی خود را تنظیم کنید. فراتر از روزمره‌گی فکر کنید و برای آینده دور و نزدیکتان هدف داشته باشید.
  • از پول به عنوان ابزار برای اینکه حال خوبی داشته باشید استفاده نکنید! این نوعی از احساسات زودگذر است. وقتی خیلی افسرده یا عصبی هستید به نصیحت دوستتان به خرید نروید. دوباره فکر کنید!
    شما یک خانم هستید و مطمئناً کارهای زیادی می‌توانید در عوض خرید کردن انجام دهید، که هم اعتماد به نفستان و هم خلاقیتتان بیشتر شود.
    بنابراین لازم نیست برای احساسات زود گذر خود کلی پول خرج کنید. نیاز به ریخت و پاش نیست، باید روانشناسی پول خرج کردن داشت.
  • کمتر از درآمدتان خرج کنید؛ این راز ساختن ثروت است. با بودجه‌بندی می‌توانید تعادل لازم بین مخارج و درآمدهایتان را حفظ کنید.
  • درس بخونید؛ همه جا ثابت شده مردم با مدرک دانشگاهی به طور متوسط درآمد و امکانات مالی بیشتری نسبت به کسانی که مدرک ندارند، دریافت میکنند.
    الان یه عده میگن مدرک خریدنی شده و غیره ولی منظور ما فقط داشتن مدرک دانشگاهی نیست. در کنار مدرکتون تخصص هم بدست بیارید تا در کارتان موفق باشید. اینکه چند واحد دانشگاهی گذرونده باشید هیچ ارزشی نداره، همونطور که اگه خیلی در کارتان خوب باشید ولی مدرکش رو نداشته باشید همیشه یک قدم در بازار کار عقبترهستید؛ البته بازهم استثنا وجود داره که اگر پدر پولداری دارید بگید من ساکت شم!
  • صندوق پس‌انداز اضطراری درست کنید. از دست دادن شغل یا یک صورتحساب بزرگ و پیش‌بینی نشده شما را درقرض و بدهی فرو می‌برد. در واقع شما در یک چاله مشکلات مالی میافتید که راهی برای بیرون آمدن از آن ندارید. پس یک نگاه به صندوق پس‌اندازتون بیندازید؛ چرا به اون احتیاج دارید؟ چقدر نیاز دارید؟ و کجا می‌خواهید اونرو نگه دارید؟ تو بالشتون؟
  • بخشی از مدیریت مالی روز به روز خانواده باشید، در مورد پول با همسر یا شریک زندگیتان صحبت کنید. چطوری صحبت کنیم؟
    روانشناسان می‌گویند در روابط معمولاً راجع به هر چیزی، حتی مسائل جنسی به راحتی صحبت می‌شود، قبل از اینکه در مورد مسائل مالی صحبتی شود. چرا برای ما انقدر سخت است که در مورد پول صحبت کنیم؟
    شاید به این دلیل که پول برای هریک از ما نماد متفاوتی دارد؛ مثل قدرت، کنترل، امنیت و یا عشق!
    این در صورتیست که تخمین زده شده 90% طلاق‌ها به دلیل مشکلات مالی است. اما شما می‌توانید زندگی خوش و خرمی داشته باشید، اگر اجازه بدهید صحبتهای مالی بین شما و شریک زندگیتان وجود داشته باشد.
  • قبل از ازدواج تکلیف مسائل مالی را مشخص کنید. این صحبتها فقط برای افراد پولدار نیست. همه ما باید در زندگی مشترک صداقت مالی داشته باشیم و به صورت واضح و مشخص در مورد پول قبل از اینکه وارد رابطه مشترک شویم صحبت کنیم. با این کار قبل از ازدواج از خودتان محافظت میکنید.
    در بلاد کفر قرارداد پیش از ازدواج تعیین می‌شود که تمام مسائل و حقوق مالی دو طرف در آن مشخص می‌شود. در ایران نیز مهریه تعریف شده که همه میگن کی داده و کی گرفته! ولی دوباره در موردش فکر کنید و مواظب زندگی خودتون باشید!
  • اجازه ندهید ترس از دست دادن پول، ترس از شکست و یا ترس از اتفاقات پیش‌بینی نشده شما را از سرمایه‌گذاری و ریسک کردن دور کند. دنبال سرمایه‌گذاریهای کوچک با سرمایه کم باشید؛ مطمئن باشید پیداش می‌کنید. و البته در این مسیر از کمک خواستن نترسید و از کسانی که تجربه دارند مشاوره بگیرید.
  • از اشتباهات خودتان درس بگیرید و اجازه ندهید آنها شما را ناامید کنند. امنیت مالی شما وابسته به نگرشها باورهای شما در مورد پول است.
    تمایل شما برای آینده و استقلال مالیتان دست خود شماست.


برچسب ها : ,

5 عادت مالی که باید در دهه 20 زندگی بدست بیاوریم!

5 عادت مالی که باید در دهه 20 زندگی بدست بیاوریم!

آیا شما در دهه 20 زندگی خود هستید؟ اگر در حال حاضر احساس شکست می‌کنید این یک فرصت مناسب است. شما یک حقوق متوسط میگیرید که باید با اون بدهی‌های دانشگاه  خودتان را هم پرداخت کنید. ممکن است همخانه داشته باشید و غذاهایی مثل شیرینی و ماکارونی بخورید، چون ارزون هستند. تصور اینکه در یک خانه لوکس زندگی میکنید و یک ماشین چند صد میلیونی بخرید برای شما سخت است. اما فقط به خاطر اینکه پول ندارید، قدرت این دهه را دست کم نگیرید. دهه 20 بهترین و ایده‌آل‌ترین زمان برای راه‌اندازی یک آینده مالی کاملاً مستقل و موفق است. الان دقیقاً زمانی هست که شما باید همه چیز را پایه‌ریزی کنید، در دهه 30 آن را ادامه دهید و در دهه 40 و 50 خیلی فراتر از ایده‌آل‌های خودتان ایستاده‌اید.
چطوری در دهه 20 مدیریت مالی شخصی و عادتهای خوب مالی داشته باشیم؟
در اینجا 5 نکته وجود دارد که می‌توانیم با آنها شروع کنیم.

  • بیشتر از زمان ممکن مثل یک دانشجو زندگی کنید.
    شما در سن منحصر به فردی هستید. جامعه هنوز قبول می‌کند شما مثل یک دانشجوی بی‌پول زندگی کنید، پس شما هم عجله نکنید. منافع شما در این است که بعد از پیدا کردن اولین کارتان، سبک زندگی خود را تا مدتی تغییر ندهید.
    تا هروقت که می‌توانیدبا هم‌اتاقی خود زندگی کنید. باز هم به جای رستوران در خانه غذا بخورید. از مغازه‌های ارزون‌تر و با تخفیف خرید کنید.(درست مثل تخفیف‌های دانشجویی)
    همون کارهایی را انجام دهید که قبل از گرفتن چک حقوقتان میکردید.
  • کسب درآمد اضافی
    فشار در اوقات فراغت. زمانی که شما دانشجو هستید، مطمئناً برای متعادل کردن مخارج خودتان یک کار پاره وقت یا یک منبع درآمد داشته‌اید.
    به عبارت دیگر، شما باید بین یک کار تمام وقت، زندگی دانشجویی و یک کار پاره وقت تعادل برقرار کنید. در این سن شما جزء نیروی کار حساب می‌شوید و هیچ توجیهی برای اینکه نتوانید به این وضع ادامه دهید نیست. تعادل کار تمام وقت خود را با یک کار پاره وقت کامل کنید، حتی اگر فقط برای 5 تا 10 ساعت در هفته باشد. این می‌تواند یک کمک بزرگ برای رسیدن به اهداف مالی شما باشد.
  • روی حرفه خود تمرکز کنید.
    تا الان مشغول کسب مهارتهای اولیه زندگی بوده‌اید. پس دهه 20 زندگی شما، دهه نخست برای تمرکز روی حرفه شماست. 110 درصد از خودتان را در محل کارتان داشته باشید و با دقت زمینه حرفه‌ای خود را دنبال کنید.
    در شرکتی کار کنید که یک فرصت خوب برای بالا رفتن شما از نردبان ترقی باشد. به دنبال آشنایی با افراد درست باشید، یک شبکه اجتماعی قوی می‌تواند فرصتهای خوبی برای شما ایجاد کند.
    حتی اگر دریافتی شما در شرکتی که می‌توانید در آن پیشرفت کنید کمتر از انتظارتان بود و باعث شود در آینده در موقعیت خوبی قرار بگیرید و فضای بیشتری برای رشد داشته باشید، حتماً آنرا قبول کنید.
  • حساب بازنشستگی خود را از الان باز کنید.
    یک حساب پس‌انداز باز کنید، اگر سپرده بلند مدت با بهره خوبی باشد بهتر است، 15% از هر درآمدی که دارید را در آن نگه دارید.
    حساب بازنشستگی یک نیاز است نه یک خواسته. شما باید این قضیه را به اندازه بقیه مسائل مالی مثل پرداخت قبض آب و برق و یا کرایه خانه جدی بگیرید. در آینده از خودتان به خاطرش تشکر خواهید کرد.
  • برای پرداخت بدهی‌هایتان الویت‌بندی کنید.
    با زندگی دانشجویی و درآمد اضافی، شما فرصت پرداخت بدهی‌های دانشگاه یا بدهی‌های دیگر خود را دارید. می‌توانید با آنها مواجه شوید بدون اینکه به حساب بازنشستگی خود آسیب برسانید.
    ممکنه تعادل برقرار کردن بین پرداخت بدهی‌ها، صرفه‌جویی و سرمایه‌گذاری برای آینده مشکل باشد. اما از این سه دسته غفلت نکنید. اینها برای ساختن پایه‌های مالی شما بسیار مهم هستند.


برچسب ها : ,

❤️عاشقانه‌های من و پولهام❤️

❤️عاشقانه‌های من و پولهام❤️

اینکه یک رابطه ناسالم با پول داشته باشید خیلی آسان است. شما عاشق پول هستید به خاطر تمام کارهایی که می‌توانید با آن انجام بدهید (تعطیلات، بازنشستگی، خرید همون کفشی که دوست دارید و ...). اما، وقتی موقع پرداخت قبض‌ها یا حساب‌کتاب می‌شود، این عشق به سرعت تبدیل به نفرت می‌شود.
اگر حواستان به رابطه‌تان با پولهاتون نباشد، در رابطه با کیف پولتان دچار مشکل می‌شوید و ممکنه رابطه‌ی پیچیده‌ای داشته باشید.
خب، معمولاً چطوری می‌توانیم یک رابطه خوب داشته باشیم؟
ما اینجا 6 راه برای شما داریم تا بتوانید پولهایتان را همیشه دوست داشته باشید:

ساختن اهداف مشترک

همه زوجها مسائل مشترکی با هم دارند که به اشتراک گذاری این اهداف برای ساختن یک رابطه قوی ضروری است. از خودتان بپرسید:
هدفتان برای پولهاتون چیست؟
انتظار دارید چه کارهایی را روزانه با هم با هم انجام دهید؟
ماهانه چطور؟
حتی برای بلند مدت؟
اینکه میخواهید با پولهاتون به چی برسید رو خیلی واضح تعریف کنید.(مهمه) اینجوری می‌توانید برای رسیدن به آنها برنامه‌ریزی و بودجه‌بندی کنید و بعد برای رسیدن به آنها گامهای واقعی اونهم همراه پولهاتون بردارید.

به یادداشتن چیزهای کوچک
<hr style=


برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,

گروه حساب، اشخاص، برچسب

 

قبلاً راجع به اینکه چطور در اپلیکیشن حسابداری شخصی نیوُ تراکنش ثبت کنیم، صحبت کردیم و در همان قسمت توضیحاتی در مورد انتخاب گروه حساب، منابع، برچسب و اشخاص داشتیم. هریک از این بخش‌ها در منوی اصلی قابل ویرایش و اضافه شدن هستند.

گروه حساب
شما می‌توانید گروه حسابهای دارای سه نقطه را ویرایش کنید و آنها را به عنوان زیر گروهِ یک گروه دیگر قرار دهید.
همچنین می‌توانید با کلیک روی دکمه مثبت، یک گروه حساب جدید تعریف کنید و در قسمت گروه حساب مرجع یکی از گروه حسابهای اصلی را انتخاب کنید.

مثلاً هزینه تاکسی، تعمیرات ماشین، بنزین و همچنین شارژ کارت مترو و اتوبوس را به عنوان زیر گروهِ حمل و نقل تعریف کنید.
این کار در گزارش‌گیریهای نهایی بسیار به شما کمک می‌کند و می‌توانید به سادگی جیب خود را مدیریت کنید و حتی خیلی از مخارج اضافه را پیدا و حذف کنید.

قسمت منابع قبلاً به صورت کامل توضیح داده شد که از منوی اصلی نیز قابل مشاهده هستند.

اشخاص و برچسب‌ها
اشخاص
با کلیک روی هر یک از اشخاص تعریف شده می‌توانید تراکنش‌ها و یا چک‌های مربوط به آن شخص را مشاهده کنید. همچنین امکان حذف و یا ویرایش آن نیز وجود دارد.
برای ثبت شخص جدید دکمه مثبت را لمس کنید و مثل قبل ادامه دهید. (تصویر 1)
برچسب‌ها
با لمس هریک از برچسب‌ها، تراکنش‌های مربوط به آن قابل مشاهده است. با نگه داشتن هر یک از آنها امکان ویرایش و حذف آن نیز وجود دارد.
برای ثبت برچسب جدید نیز مثل همیشه دکمه مثبت را لمس کنید. (تصویر 2)

لطفاً بعد از این تمام سوالات و مشکلات مربوط به این بخش را با #گروه_حساب در تلگرام برای ما ارسال کنید.

دوستان شما در پشتیبانی حسابداری شخصی نیوُ
جیبتان همیشه سبز



برچسب ها : ,

چی خریدی؟ چند خریدی؟

شاید داشتن یک سررسید برای حساب کتاب، خیلی خوب باشد ولی اینکه امکان جستجو و گزارش‌گیری هم داشته باشد، فوق‌العاده است. با اپلیکیشن حسابداری شخصی نیوُ به سادگی می‌توانید گزارش‌های جامع و دقیقی داشته باشید و به مرور زمان الگوی رفتار مالی خو را شناسایی کنید و به طبع مدیریت مالی دقیق‌تر و منظم‌تری خواهید داشت.

برای داشتن این گزارشات به صورت نموداری و یا چارت می‌توانید از منوی اصلی اپلیکیشن نیوُ گزینه گزارش وجوه را انتخاب کنید.
با اسکرول صفحه به پائین نمودار مجموع حسابهای شما از تمام منابع قابل مشاهده است، می‌توانید فقط نمودار دریافت یا هزینه را نیز به صورت مجزا مشاهده کنید.

در گزینه‌های بالای صفحه می‌توانید نمایش گزارشات خود را به صورت ماهانه، روزانه و یا براساس گروه حساب داشته باشید. نمایش براساس گروه حساب به صورت چارت هزینه و دریافت نمایش داده می‌شود. همچنین می‌توانید گزارشات خود را در بازه‌های زمانی مختلف و حتی یک منبع مشخص داشته باشید.

به عنوان مثال، در 20 روز گذشته چقدر از کارت بانک تجارت خود هزینه کرده‌اید.

لطفاً بعد از این تمام سؤالات و مشکلات مربوط به این بخش را با #گزارش در تلگرام برای ما ارسال کنید.

دوستان شما در پشتیبانی حسابداری شخصی نیوُ
جیبتان همیشه سبز



برچسب ها : ,

چطوری اولین کیف پولمون را در نیوُ بسازیم

پیش از این بارها و بارها درباره‌ی اهمیت مدیریت مالی شخصی صحبت کرده‌ایم. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم هرچه سریعتر شروع به ثبت و بررسی کنید. خود را نسبت به برنامه‌های مالیتان مسئول و متعهد بدانید و از امروز شروع کنید. چه به صورت دستی و چه اتوماتیک.
اگر برای اولین بار است که از اپلیکیشن حسابداری شخصی نیوُ استفاده می‌کنید، مطالب زیر را مطالعه کنید.
نکته: لازم نیست برای هر کارت بانکی و یا منبع مالی خود کیف پول مجزا تعریف کنید.
#قدم اول
بعد از دانلود اپلیکیشن نیوُ از کافه بازار و یا گوگل پلی، مراحل 1 تا 3 را در تصویر طی کنید، اگر قبلاً حساب کاربری(اکانت ابری) داشته‌اید، در مرحله 3 گزینه ورود را انتخاب کنید و با اکانت قبلی خود لاگین کنید. درغیر اینصورت ثبت‌نام کنید و سپس شماره همراه خود جهت دریافت کد فعالسازی را وارد نمایید.

#قدم دوم
کد فعالسازی را می‌توانید به صورت پیامک و یا از طریق تماس تلفنی دریافت کنید. بعد از آن صفحه Loading نمایش داده می‌شود، تا باز شدن اپلیکیشن منتظر بمانید.


#قدم سوم
ساختن کیف پول در نیوُ در سه مرحله انجام می‌گیرد.
در مرحله اول نام و آیکون مورد نظر را برای کیف پول خود بنا به سلیقه شخصی و کاربرد آن کیف در زندگی تعریف کنید.
در مرحله دوم حوزه استفاده‌ی این کیف پول در زندگی خود را مشخص کنید.
هریک از این کیف‌ها دارای گروه حسابهای متفاوت و منابع تعریف شده متفاوتی هستند که می‌توانید در حوزه‌های مختلفی بنا به نیازان از آنها استفاده کنید.
در مرحله سوم واحد پول کیف را مشخص کنید و تمام!

#قدم چهارم
تعریف تمام منابع مالی در نیوُ
بازهم تکرار می‌کنیم، لازم نیست برای هر کارت کیف پول مجزا داشته باشید؛ مگر بنا به سلیقه‌ی شخصی.
شما می‌توانید تمام کارتهای بانکی و منابع نقدی خود را در نیوُ تعریف کنید.
در منوی اصلی در تصویر شماره 1 گزینه منابع را انتخاب کنید.
در تصویر شماره 2 با فشردن دکمه مثبت اولین منبع خود را ثبت کنید.
در تصویر شماره 3 می‌توانید اطاعات منبع بانکی یا نقدینگی خود را وارد نمایید.

تعریف بانک جدید
نام و آیکون بانک خود را مشخص کنید؛ موجودی کارت خود را وارد کنید؛ می‌توانید شماره کارت و شماره حساب مربوط به آن را مشخص کنید. همچنین می‌توانید در بخش یادداشت نیز به سلیقه شخصی خود توضیحاتی در مورد نوع حساب اضافه کنید و در آخر علامت تیک را برای ثبت منبع بزنید.

تعریفمنبع نقد
اگر می‌خواهید نقدینگی‌های خود را در کیف پولتان ثبت کنید، گزینه نقد را انتخاب کنید و برای آن یک نام و آیکون انتخاب کنید؛ موجودی خود را وارد کنید و سپس با کلیک روی تیک آن را ثبت کنید.

تبریک!
اولین کیف پول شما در نیوُ ثبت شد، مدیریت مالیِ شخصی خود را از همین امروز شروع کنید و با ما هراه باشید.
لطفاً بعد از این تمام سوالات و مشکلات مربوط به این بخش را با #کیف_پول در تلگرام برای ما ارسال کنید.

دوستان شما در پشتیبانی حسابداری شخصی نیوُ
جیبتان همیشه سبز



برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

دسترسی پیامکی نیوُ کجاست؟

فعال کردن این دسترسی در اپلیکیشن کیف پول شخصی نیوُ، به شما این امکان را می‌دهد تا بسیاری از تراکنش‌های خود را به صورت اتوماتیک ببینید و بتوانید آنها را به راحتی ثبت کنید.
علاوه بر این، پیامکهای بانکی شما دیگر چند عدد و رقم بی‌معنا در گوشی همراه شما نیست و به سادگی می‌توانید با یک کلیک به آنها معنی و مفهوم بدهید.

چطور این دسترسی را فعال کنیم؟
برای فعال کردن این دسترسی در قسمت تنظیمات نیوُ (تصویر 1)، خواندن پیامکهای بانکی را فعال کنید و همانطور که در تصویر 4 مشاهده می‌کنید پیامکها در بین تراکنش‌ها نمایان می‌شوند و با یک کلیک می‌توانید آنها را ویرایش کنید.

 

طفاً بعد از این تمام مشکلات مربوط به این بخش را با #پیامک در تلگرام برای ما ارسال کنید.

دوستان شما در پشتیبانی حسابداری شخصی نیوُ
جیبتان همیشه سبز

 



برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ليست صفحات
تعداد صفحات : 7
.